Contact

Bel naar een telefonisch spreekuur of stuur hieronder een bericht

Geen aanmeldingen

Vanwege een (te) lange wachtlijst mede als gevolg van een nog niet vervulde vacature, nemen wij op dit moment géén nieuwe aanmeldingen van kinderen of jongeren aan (we nemen wel aanmeldingen aan van volwassenen vanaf 18 jaar). We verwachten dat deze stop tot minimaal begin juli zal duren. Sommige diagnostiekvragen (bv intelligentieonderzoek of ADHD-onderzoek bij kinderen) kunnen we wel aannemen, bel of mail ons dan even om te overleggen wat er mogelijk is.

Voor andere vragen kunt u ons bereiken op een telefonisch spreekuur.

Het telefonisch spreekuur op locatie Woerden (0348-417121) is op de volgende tijden:
Woensdag 12.30 - 13.30 uur
Donderdag 12.00 - 13.00 uur

Krijgt u herhaaldelijk de voicemail omdat we al in gesprek zijn, stuur dan hieronder een bericht, dan bellen we ú terug.

 

Waarneming:

Bij afwezigheid van de behandelaar (bv. tijdens vakantie), kan indien nodig een beroep gedaan worden op één van de collega’s in de praktijk.

 

Informatie voor verwijzers

Wilt u met ons overleggen over een verwijzing? Dan kunt u bellen op een telefonisch spreekuur óf een bericht inspreken/ een bericht via de website versturen, dan bellen we u terug.

Bij een verwijzing dient cliënt (of ouders van cliënt) zich altijd óók zelf aan te melden op een telefonisch spreekuur. Daarnaast is er een beschikking van de gemeente of een geldige verwijsbrief van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Indien u aangesloten bent op Zorgdomein, kunt u ons de verwijsbrief via Zorgdomein sturen (onder de naam 'Mentaal Beter', onze franchise organisatie).

 

Kamer van Koophandel nummer: 63024756

Laatste update: 6 juni 2019