Contact

Bel naar een telefonisch spreekuur of stuur hieronder een bericht

Voor nieuwe aanmeldingen wordt u verzocht te bellen naar een telefonisch spreekuur. We hebben dan de tijd om met u (kort) de reden van aanmelding te bespreken en met u mee te denken of u bij ons op de juiste plek bent.

Wilt u zorgen dat u uw BSN-nummer (of dat van uw kind als u uw kind wilt aanmelden) en verwijsbrief van de huisarts bij de hand heeft?

Het telefonisch spreekuur op locatie Woerden (0348-417121) is op de volgende tijden:
Maandag 12.30 – 13.30 uur
Woensdag 13.00 – 14.00 uur
Donderdag 12.00 – 13.00 uur

Het telefonisch spreekuur op locatie Linschoten (06-55025395) is op de volgende tijden:
Vrijdag 08-45 – 09.15 uur

Belt u op een spreekuur, maar kunt u ons (herhaaldelijk) niet bereiken omdat we al in gesprek zijn? Spreek dan een bericht in óf stuur ons hieronder een bericht, óf stuur ons een e-mail naar info@psychologenwl.nl, dan bellen we ú terug. Vanwege minder bezetting in de herfstvakantie kan het zijn dat u pas in de week van 28 oktober wordt terug gebeld.

 

Wachttijd

Voor nieuwe aanmeldingen is er momenteel ongeveer 8 – 12 weken wachttijd. De wachttijd is mede afhankelijk van de aard van de problematiek en eventuele voorkeur voor dagen/ locatie van de afspraken. Voor onderzoek naar ADHD en intelligentie is doorgaans geen wachttijd. Na de intake begint de behandeling aansluitend, er is dus geen aparte wachttijd voor behandeling.

 

Waarneming:

Bij afwezigheid van de behandelaar (bv. tijdens vakantie), kan indien nodig een beroep gedaan worden op één van de collega’s in de praktijk.

 

Informatie voor verwijzers

Wilt u met ons overleggen over een verwijzing? Dan kunt u bellen op een telefonisch spreekuur óf een bericht inspreken/ een bericht via de website versturen, dan bellen we u terug.

Bij een verwijzing dient cliënt (of ouders van cliënt) zich altijd óók zelf aan te melden op een telefonisch spreekuur. Daarnaast is er een beschikking van de gemeente of een geldige verwijsbrief van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Indien u aangesloten bent op Zorgdomein, kunt u ons de verwijsbrief via Zorgdomein sturen (onder de naam ‘Mentaal Beter’, onze franchise organisatie). Cliënt moet dan nog wel zélf naar een telefonisch spreekuur bellen om de aanmelding te bevestigen en in gang te zetten.

 

Kamer van Koophandel nummer: 63024756

Laatste update: 28 okt 2019