Contact

Praktijk gesloten wegens de meivakantie

Geen aanmeldingen

Van 22 april tot en met 3 mei is de praktijk grotendeels gesloten vanwege de meivakantie (een enkele collega zal wel werken). In die periode zijn er vanwege weinig bezetting géén telefonische spreekuren. Ook uw mail of berichten zullen we pas na de vakantie kunnen beantwoorden. Voor dringende vragen kunt u een bericht inspreken op 06-55025395 (deze wordt op maandag, donderdag en vrijdag afgeluisterd). 

 

Vanwege een (te) lange wachtlijst en mede als gevolg van een nog niet vervulde vacature, nemen wij op dit moment géén nieuwe aanmeldingen aan. Dit betreft zowel aanmeldingen van kinderen als van volwassenen. We verwachten dat deze stop tot minimaal half mei zal duren.

 

Waarneming:

Bij afwezigheid van de behandelaar (bv. tijdens vakantie), kan indien nodig een beroep gedaan worden op één van de collega’s in de praktijk.

 

Informatie voor verwijzers

Wilt u met ons overleggen over een verwijzing? Dan kunt u bellen op een telefonisch spreekuur óf een bericht inspreken/ een bericht via de website versturen, dan bellen we u terug.

Bij een verwijzing dient cliënt (of ouders van cliënt) zich altijd óók zelf aan te melden op een telefonisch spreekuur. Daarnaast is er een beschikking van de gemeente of een geldige verwijsbrief van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Indien u aangesloten bent op Zorgdomein, kunt u ons de verwijsbrief via Zorgdomein sturen (onder de naam 'Mentaal Beter', onze franchise organisatie).

 

Kamer van Koophandel nummer: 63024756

Laatste update: 19 april 2019