Contact

Aanmelden en wachttijd

Vanwege de Corona-maatregelen is het voor ons op dit moment lastiger om een indicatie van de wachttijd te geven. De wachttijd is tevens afhankelijk van de leeftijd van het kind, de problematiek en voorkeur voor een eventuele locatie (in Linschoten is de wachttijd korter).

Voor de intake is een wachttijd van 4 tot 6 weken, de behandeling begint daarna aansluitend. Veel afspraken vinden middels beeldbellen of telefonisch plaats, soms op de praktijk (zie ook de informatie hieronder).

 

Wilt u contact met ons of uw zoon of dochter aanmelden, spreek dan een voicemailbericht in (06-55025395), of stuur ons hieronder een bericht, of mail ons op info@psychologenwl.nl dan nemen we contact met ú op.

 

Maatregelen Coronavirus

Wij volgen de actuele aanwijzingen van het RIVM, zie RIVM.

Veel afspraken vinden op dit moment nog telefonisch of middels beeldbellen plaats, u wordt hierover geïnformeerd door uw behandelaar. Ook hebben we uitgebreide mogelijkheden voor internettherapie, waarmee u thuis aan de slag kan gaan.

In overleg met uw behandelaar en afhankelijk van de mogelijkheden op de praktijk, kan een afspraak soms ook op de praktijk plaatsvinden. Wij vragen u dan alleen te komen als u géén klachten heeft en de hygiëne maatregelen goed in acht te nemen (schud geen handen, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, was regelmatig uw handen en gebruik papieren zakdoekjes). Bij binnenkomst en vertrek verzoeken wij u uw handen te wassen.

 

Waarneming:

Bij afwezigheid van de behandelaar (bv. tijdens vakantie), kan indien nodig een beroep gedaan worden op één van de collega’s in de praktijk.

 

Informatie voor verwijzers

Wilt u met ons overleggen over een verwijzing? Dan kunt u bellen op een telefonisch spreekuur óf een bericht inspreken/ een bericht via de website versturen, dan bellen we u terug.

Bij een verwijzing dient cliënt (of ouders van cliënt) zich altijd óók zelf aan te melden op een telefonisch spreekuur. Daarnaast is er een beschikking van de gemeente of een geldige verwijsbrief van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Indien u aangesloten bent op Zorgdomein, kunt u ons de verwijsbrief via Zorgdomein sturen (onder de naam ‘Mentaal Beter’, onze franchise organisatie). Cliënt moet dan nog wel zélf naar een telefonisch spreekuur bellen om de aanmelding te bevestigen en in gang te zetten.

 

Kamer van Koophandel nummer: 63024756

Laatste update: 19-05-2020