Vacature

voor GZ-psycholoog of psychotherapeut voor Volwassenen en/of K&J

Wij zoeken per direct een Psycholoog, GZ- psycholoog  of Psychotherapeut voor kinderen en/of volwassenen

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Woerden en Psychologenpraktijk Groene Hart is één praktijk met 7 GZ-psychologen, 3 pedagogen (SKJ) van wie één met specialisme autisme en een Klinisch Psycholoog. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van zeer uiteenlopende problematiek  bij kinderen, adolescenten én volwassenen.

Er wordt gewerkt met verschillende methodieken, o.a. cognitieve gedragstherapie, EMDR (ook voor preverbaal trauma), schematherapie, ACT, oplossingsgerichte therapie, IPT, symbooldrama, speltherapie, theraplay en ‘een taal erbij’ (contextuele therapie). De praktijk bestaat 39 jaar en we werken zowel in de BGGZ als in de SGGZ.

 

Functie-inhoud
We zoeken per direct een Psycholoog (met ervaring), GZ-Psycholoog  of psychotherapeut voor 3 – 4 dagen per week (avonden  mogelijk), die het een uitdaging vindt om zelfstandig en met veel vrijheid te kunnen werken in een inspirerend team met veel deskundigheid en diversiteit.

We zijn op zoek naar een collega met een ondernemende werkhouding. Vereisten zijn een aantal jaren werkervaring in diagnostiek en behandeling en werkend met verschillende behandelingsmethodieken.

Aangezien wij werken met cliënten van alle leeftijden (van 0 tot 80+ jaar) is ervaring en affiniteit in het werken met kinderen én volwassenen een voordeel (maar geen vereiste).

 

Wij bieden
– Een uitdagende functie.
– Werken in ervaren en enthousiast team, met verschillende specialisaties.

– Werkplek zowel in kleinschalige praktijk te Woerden als in een multidisciplinaire werkomgeving in Gezondheidscentrum Linschoten

– Een functie met veel zelfstandigheid, vrijheid en geen productiedruk

– Spelkamers met zeer ruime keuze aan spelmateriaal

– 1 x per 3 weken MDO (maandagavond).

– Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en nascholing

 

Voor verdere informatie 06-53192881, 0348-417121.

Zie ook www.kinderpsychologiewoerden.nl en www.psychologenpraktijkgroenehart.nl

 

Sollicitaties bij voorkeur per mail aan: e.kok@psychologenwl.nl

Of per post:

Praktijk voor Kinder – en Jeugdpsychologie Woerden

t.a.v. drs. E. Kok

Blazer 9

3448WD Woerden